• -50%

Trwałość produktów spożywczych pakowanych w modyfikowanej atmosferze

Marzena Ucherek

33,60 zł
16,80 zł Zniżka 50%
Ilość

Treść:

Część I. Stan badań w zakresie wyznaczania trwałości środków spożywczych

1. Istota koncepcji trwałości żywności

2. Wieloaspektowość problemu określania trwałości żywności

3. Problematyka trwałości produktów pakowanych w modyfikowanej atmosferze

Część II. Badania eksperymentalne dotyczące trwałości produktów pakowanych w modyfikowanej atmosferze 

4. Program badań trwałości produktów pakowanych w modyfikowanej atmosferze

5. Metody i modele statystyczne zastosowane w badaniach trwałości produktów pakowanych w mieszaninie gazów

6. Wyniki badań eksperymentalnych oraz ich statystyczna i merytoryczna interpretacja

7. Komputerowe wyznaczanie oraz monitorowanie trwałości produktów pakowanych w modyfikowanej atmosferze

Część III. Ekonomiczne aspekty związane z badaniem trwałości żywności

8. Znaczenie wiarygodnego określania trwałości w warunkach gospodarki rynkowej

W000580

Opis

Tytuł
Trwałość produktów spożywczych pakowanych w modyfikowanej atmosferze
Autor
Marzena Ucherek
Liczba stron
244
Rok wydania
2007
ISBN
978-83-7252-352-5

Specyficzne kody