Czynniki mikrobiologiczne w zarządzaniu ochroną zbiorów muzealnych
Towaroznawstwo
Jest 19 produktów.
Availability:
9 In Stock
Availability:
10 In Stock
Wymagania osób podróżujących samochodami wobec wybranych usług gastronomicznych
Availability:
5 In Stock
Kryteria oceny znakowania opakowań jednostkowych suplementów diety
Availability:
10 In Stock
Zarządzanie jakością wody w miejskim systemie dystrybucji
Availability:
8 In Stock
Dobrowolna certyfikacja i znakowanie żywności
Availability:
8 In Stock
Chemia dla studentów towaroznawstwa. Wybrane zagadnienia
Availability:
2 In Stock
Wybrane zagadnienia zarządzania jakością. Dokumentacja i audyt systemów zarządzania jakością
Availability:
6 In Stock
Wybrane koncepcje i systemy zarządzania jakością
Availability:
10 In Stock
Społeczne aspekty w opakowalnictwie
Availability:
8 In Stock
Jakość i recykling alkalicznych ogniw pierwotnych
Availability:
10 In Stock
Czynniki determinujące bezpieczeństwo opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością

