• -50%

Możliwości modelowania jakości mlecznych napojów fermentowanych w czasie przechowywania

Wanda Kudełka

15,23 zł
7,61 zł Zniżka 50%
Ilość

Treść:

1. Jakość produktów i jej modelowanie

2. Ogólna charakterystyka mlecznych napojów fermentowanych

3. Technologia otrzymywania mlecznych napojów fermentowanych

4. Wartość odżywcza i żywieniowa mlecznych napojów fermentowanych

5. Zmiany zachodzące w mlecznych napojach fermentowanych w procesie produkcji i w czasie przechowywania

6. Cel pracy i hipotezy

7. Materiał doświadczalny i metodyka badań

8. Wyniki badań i ich merytoryczna i statystyczna interpretacja 

9. Modelowanie jakości mlecznych napojów fermentowanych

10. Aspekt ekonomiczny modelowania jakości mlecznych napojów fermentowanych

W000635

Opis

Tytuł
Możliwości modelowania jakości mlecznych napojów fermentowanych w czasie przechowywania
Autor
Wanda Kudełka
Liczba stron
206
Rok wydania
2008
ISBN
978-83-7252-397-6

Specyficzne kody